top of page
Scherm­afbeelding 2023-11-01 om 22.19.14.png

Lang zullen we leven!

Petticoat neemt u mee op reis doorheen de tijd, waarbij het zestal zowel terug als (heel ver) vooruit kijkt. De meest herkenbare mijlpalen uit het leven worden geschetst vanuit het standpunt van jonge twintigers, die met allerijl proberen het groen achter hun oren weg te wassen, ondanks de angst om oud te worden. Als primeur brengt Petticoat, naast covers, enkele zelfgeschreven nummers, wat deze voorstelling onderscheidt van alle voorgaande. Het concept is echter tijdloos, namelijk een piano, twee violen, zes stemmen en hier en daar wat verrassende extraatjes die u tot tranen toe doen lachen en ontroeren. 
​Bovendien vieren de dames, naast het leven, hun 10-jarig bestaan en dat doen ze met de nodige toeters en bellen. En het belangrijkste: jij kan erbij zijn op hun verjaardagsfeest! Tot dan?

2023 - nu

Wa is me da?

In hun show ‘Wa is me da?’ tonen de Petticoaters u soms gevat, soms luchtig, maar steeds met pit hun kijk op de wereld. Zowel complexe kwesties als banale, alledaagse, maar vooral herkenbare situaties passeren de revue.

​Laat u verrassen door Petticoat en denk achteraf: Wa was me da?

2019 - 2022
Scherm­afbeelding 2023-11-01 om 22.32.53.png
Scherm­afbeelding 2023-11-01 om 22.41.29.png

BINNENsteBUITEN

Samen met regisseur Luc Stevens werkte Petticoat dit seizoen aan een nieuwe show: 'Binnenstebuiten'. Hun succes danken ze aan de frivole energie die ze uitstralen, de humor en de vertedering die ze perfect weten te bespelen en aan de verbluffende muzikale hoogstandjes. Een avond vol 'muzikale pralines', kortom. Laat je verrassen door de vocale harmonieën en ... de vele andere charmes van Petticoat!

2016-2019
bottom of page