top of page

Maak kennis met de Petticoaters!

171216stefkrims333_edited.png
Nore Primus

zang - piano

Ik ben Nore, 26 jaar en – net als alle andere Petticoaters – geboren, getogen en wonend in Geel. Ik behaalde in 2020 mijn master Geneeskunde aan KU Leuven en ben momenteel bezig aan mijn vervolgopleiding huisartsgeneeskunde. Naast mijn interesse in het menselijk lichaam, ben ik gepassioneerd door muziek en theater. Verder ga ik regelmatig lopen, fietsen en zwemmen.

171216stefkrims146_edited.jpg
Leonie Geens

zang - percussie

Mijn naam is Leonie, ik ben 25 jaar en ben gepassioneerd door de stem.  Zingen is iets wat me al van kleins af aan bezighoudt. Door mijn stem intensief te gebruiken, besefte ik al heel vroeg hoe belangrijk het is om je stem juist te gebruiken en te verzorgen. Ik startte de opleiding 'Logopedie en Audiologie' aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen en studeerde in 2019 af als logopediste. Na een jaartje in het werkveld te hebben gestaan, voelde ik steeds meer de drang om van muziek mijn beroep te maken. Momenteel studeer ik zang pop aan het KASK & Conservatorium in Gent. 

171216stefkrims205_edited.jpg
Emilie Stevens

zang - dans 

Ik ben Emilie, 26 jaar, en cohouse in Geel. Ik werk bij Theater Stap als dans- en bewegingsdocent en als psychomotorisch therapeut in Psychiatrisch Ziekenhuis Bethanië. Naast zingen bij Petticoat is dansen mijn tweede passie. Bij Dansatelier Impuls volg ik hedendaagse dans en maakte ik ook jaren deel uit van Impuls company. Daarnaast geef ik met veel plezier dansles aan zowel jongeren als volwassenen.

171216stefkrims217_edited.jpg
Marie Van Rompaey

zang - piano - viool

Ik ben Marie, 26 jaar en afgestudeerd als juriste aan de KU Leuven. Door een passie voor de advocatuur ben ik terechtgekomen bij Notius Advocaten in hartje Brussel, waar ik momenteel mijn baliestage loop. Hopelijk heeft het vastgoed- en vennootschapsrecht binnenkort geen geheimen meer voor mij, en mag ik uitgroeien tot een gedreven pleiter. Daarnaast betekent muziek voor mij de ideale uitlaatklep. Mijn hobby’s, viool en piano, koester ik al van jongs af aan, wat dan ook goed van pas komt in Petticoat, maar ook in het Symfonieorkest van de Zuiderkempen en het Meerhouts Percussie Orkest. Zoals de naam al doet vermoeden, waag ik me in dat laatste ensemble ook wel eens graag aan een potje percussie.

171216stefkrims244_edited.jpg
Julie Dekoninck

zang - piano - viool

Ik ben Julie. Ik ben 25 jaar en ben aan het werk als ergotherapeut. Mijn dagen zijn altijd gevuld met muziek. Naast petticoat (waar ik voornamelijk viool en piano speel) geef ik pianoles aan kinderen & volwassenen. Ik ben ook dirigente van kinderkoor Villanella en volwassenkoor Njano Kiungo. Hierbuiten heb ik mijn eigen onderneming Fiedelenco, waar ik violen verhuur. Als er dan nog tijd overschiet hou ik ervan om me te verdiepen in de tekenkunst en tijd vrij te maken om met vrienden af te spreken. Mocht ik tijd kunnen bijkopen zou ik een serieuze lening aangaan!

171216stefkrims135_edited.jpg
Flore Geuns

zang - piano

Mijn naam is Flore, ik ben 27 jaar en studeerde in 2020 af als muziekpedagoge aan Luca School of Arts, Campus Lemmens. Momenteel werk ik als leerkracht muziek in het secundair onderwijs. Zingen staat al van jongs af aan wekelijks op het programma. Buiten Petticoat ben ik sinds 2009 lid van het internationale meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers waar ik sinds 2018 ook les geef bij hun kinderkoor Scaletta & Toontje Hoger. Verder geef ik wekelijks zang- en musicallessen bij People On Stage in Geel. Het is fijn om mijn passie voor muziek verder te kunnen zetten in mijn werk.

171216stefkrims167_edited.jpg
bottom of page